fbpx

Οι Άνθρωποί μας

Τα στελέχη μας είναι οι πρέσβεις της φιλοσοφίας μας. Οι επιστήμονες, οι νοσηλευτές, οι διατροφολόγοι και οι ψυχολόγοι, όλες και όλοι δρουν συντονισμένα με την άγρυπνη και έμπειρη παρακολούθηση και καθοδήγηση της επιστημονικής διευθυντικής ομάδας.

Διοικητικό Συμβούλιο

Σοφία Ηλιοπούλου Photograph

Σοφία Ηλιοπούλου

Operations Director

Κάτοχος Μaster στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, από το CNAM University of Paris και Diploma of Risk Management Ασφαλιστικών κινδύνων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε Διευθυντικές Θέσεις σε μεγάλους Ομίλους Υγείας της Ελλάδος (Όμιλος Βιοιατρικής & Όμιλος Ευρωκλινικής) και τελευταία ως Operations Director και Deputy General Director στο Απολλώνιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Κλεάνθης Παπούτσας Photograph

Κλεάνθης Παπούτσας

Head of Finance

Αποφοίτησε από το University of Warwick με First Class Honour degree in Economics. Από το 2008 είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants, έχοντας περάσει όλες τις εξετάσεις από την πρώτη φορά. Είναι επίσης κάτοχος ΜΒΑ με πλήρη υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε ως Group Chief Financial Officer Director σε διάφορες επενδυτικές εταιρείες και Βοηθός Γραμματέας σε Επιτροπές Διοικητικών Συμβουλίων.

Δρ Nana  Suarishvili-Συμεωνίδου (ΜD, PhD) Photograph

Δρ Nana Suarishvili-Συμεωνίδου (ΜD, PhD)

Γενικός Ιατρός

Σπούδασε Γενική Ιατρική στο Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης, απέκτησε εξειδίκευση στην Χειρουργική και διδακτορικό (Phd) στις Ιατρικές Επιστήμες από την “Ιατρική Ακαδημία Μεταπτυχιακών Σπουδών Αγίας Πετρούπολης”. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Ενδοκρινολογικής Χειρουργικής, International Clinic Medem – Αγίας Πετρούπολης, στο Ογκολογικό Κέντρο Γ. Αστρά και στο American Medical Centre στην Κύπρο. Eίναι εγγεγραμμένη στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύνδεσμο.

Αθανασία Μοδέστου Photograph

Αθανασία Μοδέστου

Nurse Director

Κάτοχος BSc General Nursing και ICU Diploma Nursing (Νοσηλευτική Σχολή Κύπρου), Master on ICU (Πανεπιστήμιο Κύπρου). Εμπειρία ως Nurse in charge (Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας) και ως Nurse Director (American Medical Center).

Λευτέρης Χριστοφόρου Photograph

Λευτέρης Χριστοφόρου

Αναπληρωτής Διευθυντής Τμήματος Φυσιοθεραπείας

Κάτοχος Πτυχίου φυσιοθεραπείας από το ΑΕΙ Θεσσαλονίκης, Ελλάδα. Εξειδίκευση στη Νευρολογία (NDT BOBATH) και MSc στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει εργαστεί ως φυσιοθεραπευτής στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής στη Λευκωσία. Με πολυετή εμπειρία σε νευρολογικά και Παιδιατρικά περιστατικά στον ιδιωτικό τομέα.

Στέλλα Γαβριήλ Photograph

Στέλλα Γαβριήλ

Προϊσταμένη Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών

Είναι κάτοχος Higher Diploma in Travel, Tourism and Hotel Management από το Πανεπιστήμιο Frederick, Λευκωσίας. Εργάστηκε σε Κυπριακές Εταιρείες σε θέσεις ευθύνης στον τομέα του Hotel and Events Management και έχει εξειδίκευση στον Προσβάσιμο Ιατρικό Τουρισμό. Συμμετέχει μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης στην επιτροπή δημιουργίας νέων ISO Standards για τον προσβάσιμο τουρισμό.

Αλέξης Χαραλάμπους Photograph

Αλέξης Χαραλάμπους

Executive Chef

Aποφοίτησε από το Birmingham College of Tourism και το Hamburg Hotel Fachshale University. Εργάστηκε ως Chef και Executive Chef για διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Κύπρο καθώς και για την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Κέρδισε σε διαγωνισμούς τους τίτλους Young Chef of the Year (1996), Cyprus Chef of the Year (1997), Captain of Euro-toques competition (Mάλτα 1998) and Captain of the competition (Κωνσταντινούπολη 2002).

Aικατερίνη Κυριάκου Photograph

Aικατερίνη Κυριάκου

Κλινικός Διαιτολόγος – Συνεργάτης

Κάτοχος MSc in Clinical Nutrition and BSc in Nutrition, C.W. Post Campus of Long Island University, Brookville, NY. Eπαγγελματική Εκπαίδευση: University of Nicosia, Post Campus of Long Island University, Brookville, NY και στο Chicago, IL, ενώ είναι και Registered Dietitian από το 2001. Είναι Πρόεδρος και Συνιδρυτής του Παγκύπριου Συνδέσμου για Σπάνιες Γενετικές Ασθένειες και μέλος της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής για Σπάνιες Ασθένειες.

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Το Νοσηλευτικό προσωπικό του NRC επιλέχθηκε προσεκτικά για να κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για στελέχη με υψηλού επιπέδου προσόντα που συνδυάζουν γνώσεις νοσηλευτικής από τη μια και εξειδικευμένη εμπειρία στη νοσηλεία ασθενών σε φάση αποκατάστασης. Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες του NRC αντιμετωπίζουν τον κάθε ασθενή απολύτως ατομικά, στη βάση των ειδικών του αναγκών, σε πλήρη και συνεχή επικοινωνία και καθοδήγηση από το αρμόδιο ιατρικό προσωπικό ικανοποιώντας ειδικά πρωτόκολλα.

Ταυτόχρονα, πέρα από την καθαρά νοσηλευτική τους συμβολή, ξέρουν πώς να δημιουργούν σχέση εμπιστοσύνης και ευαισθησίας με τον κάθε ασθενή, στοιχεία απαραίτητα και ενισχυτικά στην όλη διαδικασία θεραπείας και αποκατάστασης.

Ειδικοί Σύμβουλοι

Μαζί μας είναι και εξειδικευμένοι επιστήμονες από Ισπανία, Κύπρο και Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με έμπειρους Ιατρούς Καθηγητές από Κέντρα Αποκατάστασης του Ισραήλ, στελεχώνουν την Ομάδα Ειδικών Συμβούλων του NRC. Με τους Καθηγητές Israel Dudkievich και Nachum Vaisma  και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους στη ρομποτική ιατρική προσφέρουν ένα μοναδικό επίπεδο υπηρεσιών.